Šport > Košarka
17 ogledov

Durant v Bešiktaš?

Kevin Durant in soigralci so še drugič zapored v zadnjih minutah zapravili doblj Žurnal24 main
Zaradi lockouta v ligi NBA bi naslednjo sezono pod evropskimi koši utegnil prebiti tudi najboljši strelec najmočnejše lige na svetu Kevin Durant, ki ga v svoje vrste vabi Bešiktaš.

Bešiktaš v času recesije, ko mnogi pazijo na prav vsak evro, očitno nima kakšnih posebnih težav z denarjem. Potem ko so si Turki že zagotovili storitve Derona Williamsa (New Jersey Nets), si zdaj v svojih vrstah želijo tudi najboljšega strelca lige NBA Kevina Duranta. Novico je potrdil tudi košarkarjev agent Aaron Goodwin in dodal, da so z Bešiktašem v "zgodnji fazi pogajanj". "Turška ponudba je zelo mamljiva. Spremljamo pa tudi dogajanje v drugih državah. Kevin se še ni dogovoril z nobenim klubom, toda iščemo najboljšo ponudbo." je dejal Goodwin, ki je turške ekipe označil za "zelo agresivne". Kot je še povedal Goodwin, bi Durant v primeru lockouta v ligi NBA utegnil zaigrati tudi v Rusiji ali Španiji. Odlični igralec je pred  dvema tednoma sicer dejal, da je okoli 50 odstotkov možnosti, da v primeru lockouta zaigra izven ZDA.

Bešiktaš se je zanimal tudi za Kobeja Bryanta, ki pa ga turški milijoni očitno niso zanimali. Bešiktaš naj bi prvemu zvezdniku Los Angeles Lakers ponujal okrogel milijon dolarjev mesečne plače! S podobno številko pa naj bi poskušali prepričati tudi Duranta. Naj zgolj še dodamo, da bo v primeru prenehanja vseh aktivnosti v ligi NBA v Evropi utegnil zaigrati Bryantov soigralec Ron Artest, ki se spogleduje z angleškim Cheshire Jets.

Komentarjev 1
  • KOŠARKAmanija 10:08 12.avgust 2011.

    Če želiš naše košarkarje podpirati v Litvi, klikni: facebook.com/KosarkaManija! Le še 10 dni nas loči do žrebanja velike nagrade 5x 7 dni navijanja v Litvi!