Šport > Košarka
3 ogledov

Dvaintrideset točk za prazen nič

Ob običajnem razpletu Olimpija tekme, kjer ima 59-odstotni met za tri točke in kjer najboljši strelec, tokrat izvrstni Matt Walsh, doseže 32 točk z metom za tri 7/9, ne bi smela izgubiti.

Vendar Olimpijina obramba niti slučajno ni bila "normalna“ oziroma evroligaška. Ampak o tem v drugih člankih, zdaj bomo prostor posvetili svetlolasemu Američanu, ki je Olimpijino barko držav nad vodo v prvih treh četrtinah in v dobršnem delu zadnje. Vsega pa preprosto ni mogel storiti sam.

 

Igrali so trše kot mi, dobili veliko skokov. Neopravičljivo je, da tudi mi nismo igrali tako.
Matt Walsh

"Igrali so ostro, vedeli smo, da bo tako. Zelo smo razočarani, saj nam je bilo jasno, da je treba zmagati. Igrali so trše kot mi, dobili veliko skokov. Neopravičljivo je, da tudi mi nismo igrali tako,“ je vzdihnil Walsh, ki je dobro opravil tudi svoje delo v obrambi, za serijo izgubljenih žog v zadnji četrtini pa ni našel pojasnila.

"Ne vem, kako se je zgodilo. Nismo zadevali, ko bo morali, nasprotniki pa so zadeli nekaj težkih metov. Nam pa ni šlo,“ je z razočaranja polnim glasom razlagal Walsh, ki se ni želel spuščati v diskusije, ali je bila to ena najboljših tekem v njegovi karieri: "Odigral sem dobro, ampak izgubili smo, zato si srečanje ne bom zapomnil v dobrem smislu.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.