Šport > Košarka
4 ogledov

Dvorane zavirajo začetek prodaje vstopnic

žreb ep 2013 eurobasket žoga Saša Despot
Vstopnice za košarkarsko evropsko prvenstvo, ki ga bo Slovenija gostila septembra prihodnje leto, bodo šle v prodajo, ko bo opravljena večina prenovitvenih del v vseh treh dvoran na Jesenicah, v Ljubljani in Kopru. Predvideni datum za dokončanje prenov je 30. junij 2013, vstopnice pa bodo šle v prodajo že prej.

"Točnega datuma začetka prodaje vstopnic za tekme eurobasketa 2013 žal še ne moremo določiti in sporočiti. Vse je namreč odvisno od obnove dvoran, v katerih bodo tekme prvenstva, in posledičnega novega sedežnega reda v njih," je v sporočilu za javnost zapisal Anže Blažič, predstavnik za odnose z javnostmi za Eurobasket 2013 in tiskovni predstavnik Košarkarske zveze Slovenije.

"Glede na to, da je Vlada RS nedavno odobrila denar za obnovo dvoran, se bodo dela lahko začela, tako da bomo lahko sedežne rede določili kmalu in potem začeli tudi prodajati vstopnice. Brez te uskladitve bi namreč tvegali prodajo vstopnic za neobstoječe sedeže, čemur pa se želimo na tako velikem in pomembnem tekmovanju, za katerega velja veliko zanimanje tudi za tekme drugih reprezentanc, v vsakem primeru izogniti," je dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.