Šport > Košarka
1 ogledov

Džikić in Hukić blizu nove pogodbe

Aleksandar Džikić je pred četrtkovim obračunom v Evroligi proti Juventutu optimi Žurnal24 main
Košarkarje Uniona Olimpije naj bi tudi v naslednji sezoni vodil Aleksandar Džikić. Sašo Filipovski kljub govoricam, kot kaže, ne bo prevzel moštva iz Tivolija.

Novi direktor Uniona Olimpije Igor Dolenc se je očitno že lotil reševanja nekaterih kadrovskih težav. Po naših informacijah sta že zelo blizu podpisu novih pogodb trener Aleksandar Džikić in ostrostrelec Jasmin Hukić. Slednji je to tudi potrdil: "Pogovori še potekajo. Za zdaj ni še nič podpisano, vendar smo resnično zelo blizu dogovora."

Tudi srbski strateg se je že pogovarjal z Dolencem, o podrobnostih pa še ni želel spregovoriti. Na mestu trenerja Olimpije so nekateri pred časom že videli tudi Saša Filipovskega, ta pa je to možnost zavrnil: "S sedanjim direktorjem Olimpije nisem imel nobenega stika, je pa res, da sem se o teh stvareh pogovarjal s prejšnjim direktorjem Janezom Rajgljem."


Saša Filipovski je pred leti že sedel na vročem stolčku v Tivoliju. © SPS

 

Filipovski, ki ima z Olimpijo poravnane vse račune, ima o Džikiću dobro mnenje: "Kolikor sem seznanjen, Olimpijo vodi zelo dobro. Vodstvo kluba je z njim zadovoljno, podprli so ga tudi igralci z Miličem na čelu, in jaz ne vidim razloga, da ne bi še naprej ostal v Ljubljani."

 

Preberite še ...

Filipovski: Olimpija je in bo vedno moj klub

Trener Turowa bo še drugo leto zapored igral v finalu poljskega državnega prvenstva. Nasproti jim bo stal evroligaš Prokom. Finale se začne konec tedna, Filipovski pa lovi prvi naslov poljskega prvaka. "Vsi si želimo naslova, vendar pa bo borba težka. Tekme do finala so bile zelo naporne, veliko smo potovali. Že lani smo izkusili, kaj pomeni igrati v finalu, smo leto starejši in tudi močnejši kot lani. S kolektivno igro se bomo po robu postavili individualno močnejšemu tekmecu," za konec cilje pred finalom razkriva Filipovski.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.