Šport > Košarka
21 ogledov

Džikić v Litvo? Ikonić v Turčijo

Bosanski reprezentant Goran Ikonić bo po sezoni odšel v Turčijo. (Foto: Anže Pet Žurnal24 main
Aleksandar Džikić naj bi prevzel vodenje drugega najboljšega litovskega kluba, Jure Zdovc ostal brez trenerskega stolčka v Španiji. Goran Ikonić pa bo po sezoni Krko zamenjal za turški Pinar Karsiyako.

Krkaši so letos prodrli v Evropo in zato je zanimanja zanje veliko. Kot prvi po sezoni odhaja Goran Ikonić, ki bo naslednji dve sezoni igral za turško moštvo Pinar Karsiyaka (novico so potrdili na svoji spletni strani). Težko bodo zadržali tudi Dušana Djordjevića in Chrisa Bookerja.

Džikić v Litvo
Po pisanju nekaterih tujih medijev naj bi litovski klub Lietuvos Rytas po koncu slovenskega državnega prvenstva prevzel dosedanji trener Krke Aleksandar Džikić. Vsa zadeva naj bi bila že dogovorjena.

Pri Lietuvos Rytasu naj bi pred časom pogodbo ponujali tudi Juretu Zdovcu, a jo je ta zavrnil. Nekdanji trener Uniona Olimpija je bil dolgo tudi najresnejši kandidat za vodenje Valencie, a so se pri španskem klubu v torek odločili za nekdanjo legendo kluba Paca Olmosa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.