Šport > Košarka
25 ogledov

Enkrat mojster, vedno mojster

Rodman Pippen Reuters
Nekdanji zvezdniki lige NBA so pred dnevi na Filipinih odigrali ekshibicijsko srečanje. Scottie Pippen in ostali so dokazali, da še vedno znajo igrati odlično in atraktivno košarko.

Da je temu res tako, sta med drugim dokazala tudi Scottie Pippen in Jason Williams. Za takšne velemojstre leta očitno res niso nikakršna ovira. Williams, ki je leta 2006 z Miami Heat osvojil ligo NBA, je bil v svojih časih med najboljšimi organizatorji na svetu. Svojo razkošno znanje in pregled nad igro je dokazal tudi na Filipinih, ko je v eni od akciji kar s komolcem podal žogo do Pippena. Slednji je še v času kariere navijače navduševal s svojo lahkotnostjo. Čeprav šteje že 46-let in je za celo desetletje starejši od Williamsa, pa je član košarkarske hiše slavnih dokazal, da še vedno lahko zabije brez najmanjše težave.

Nekdanji zvezdniki lige NBA so se nekaj dni kasneje ustavili še na Tajvanu, kjer so na srečanju s tamkajšnjo all-star selekcijo navdušili tudi tamkajšnje gledalce. Ob Pipenu in Williamsu so na parket med drugim stopili tudi Dennis Rodman, Mitch Richmond, Horace Grant in ostali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.