Šport > Košarka
12 ogledov

Erazem spet za Slovenijo

Žurnal24 main
Eden najboljših slovenskih košarkarjev, član Barcelone in prve peterke z evropskega prvenstva 2009 na Poljskem Erazem Lorbek se želi vrniti v dres slovenske reprezentance.

Erazem Lorbek je to potrdil tudi v intervjuju za spletno stran FIBA Europe, kjer je spregovoril o prvenstvu, ki ga bo prihodnje leto priredila Litva.

"Moj načrt je, da se prihodnje leto vrnem v slovensko reprezentanco," je povedal 26-letni Ljubljančan, ki je to poletje reprezentančni nastop odpovedal zaradi utrujenosti po naporni sezoni, imel je težave s poškodbami in družinske obveznosti, saj je po sinu letos dobil še hči.
 
"Mislim, da bo imela Slovenija v Litvi odlično ekipo, ki ima veliko talenta in lahko cilja visoko. Poskušali bomo priti do medalje!" je dejal starejši od bratov Lorbek, ki je minuli konec tedna v zadnji minuti podaljška svoji ekipi s košem skorajda prinesel zmago proti Zaragozi, upe pa je nato razblinil Sam Van Rossom.
 
Lorbkova prisotnost na naslednjem evropskem prvenstvu bi bila zagotovo eden izmed pomembnejših korakov slovenske izbrane vrste proti velikemu cilju – medalji in s tem novemu zgodovinskemu dosežku slovenske košarke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.