Šport > Košarka
31 ogledov

ESPN: Gasol že v nedeljo član Clevelanda

Gasol Los Angeles Lakers Clippers mestni derbi NBA EPA
ESPN poroča, da se bo odhod Paua Gasola iz Los Angeles Lakers v Cleveland Cavaliers zgodil že v nedeljo.

Uradne potrditve menjave, ki bi k Los Angeles Lakers znova pripeljala nekdanjega člana kluba Andrewa Bynuma, sicer še ni, toda losangeleška izpostava televizije ESPN je na Twitterju že objavila, da se bo odhod Paua Gasola in prihod Bynuma iz Cleveland Cavaliers zgodil že to nedeljo.

"Lakers ostro zanikajo, da je menjava opravljena. Še vedno trdijo, da želijo kaj več kot le Bynuma za Paua," je zatrdila dobro obveščena novinarka Ramona Shelburne, ki iz dneva v dan spremlja Jezernike. Tudi San Amick iz dnevnika USA Today je na Twitterju zapisal, da tudi Gasol in njegovi zastopniki vedo, da informacije niso točne.

Lakers končno z vrha najdražjih

Pogajanja naj bi po nekajdnevnem mrku znova stekla v soboto, Cavaliers pa želijo pogodbo zaradi Bynumove plače skleniti še pred torkom. Lakers bi pri menjavi prihranili kar 20 milijonov dolarjev pri plačah, kolikor je zaenkrat "težek" španski reprezentant. Prvič po sedmih letih bi tako padli z vrha lestvice moštev, ki igralcem izplačujejo največje pogodbe.

Pred dokončnim dogovorom bodo morali Kavalirji verjetno ponuditi še kakšnega obetavnega mladega košarkarja ali "pick" na naboru, še dodaja španska MARCA.

Igralci so vedno zadnji, ki jih obvestijo o menjavi – takole so igralci Toronto Raptors prav ob gostovanju pri Los Angeles Lakers izvedeli za svojo usodo kar v slačilnici (od 10:40 dalje):

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.