Šport > Košarka
44 ogledov

Finale razprodan, zdaj po vstopnice za prvi del EP

prodaja vstopnic eurobasket Saša Despot
Do začetka slovenskega EuroBasketa je še 68 dni, Košarkarska zveza Slovenije (KZS) pa bo v ponedeljek, 1. julija, začela s prodajo vstopnic za prvi del tekmovanja. Finale že razprodan.

V ponedeljek, 1. julija, se bo začela prodaja vstopnic za prvi del EuroBasketa 2013, ki ga bodo gostili Celje, Jesenice, Koper in Ljubljana. Nakup bo mogoče prek spletne strani Eventim.si, na prodajnih mestih Eventima in na bencinskih servisih Petrola v Sloveniji. Vsak posameznik bo lahko kupil največ štiri vstopnice za posamezno tekmo.

Paketnih vstopnic za več tekem ali delov prvenstva ni, so še sporočili s Košarkarske zveze Slovenije. Še vedno so na voljo tudi vstopnice za tekme drugega dela, četrtfinala in vseh ostalih delov prvenstva z izjemo finalnega srečanja, ki je v tem trenutku razprodano, še sporočajo iz KZS.

Za vse tiste, ki bodo ostali brez dragocenega lističa, bo EuroBasket 2013 skupaj z občinami in svojimi partnerji omogočil neposredni prenos in ogled tekem v posebnih navijaških conah pred dvoranami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.