Šport > Košarka
30 ogledov

Finalni izbor brez LeBrona in Stepha

russell westbrook EPA
Finalni izbor za najkoristnejšega igralca rednega dela severnoameriške košarkarske lige bo minil brez LeBrona Jamesa in zmagovalca zadnjih dveh izborov - Stepha Curryja.

LeBron James, ki je nagrado osvojil v letih 2009, 2010, 2012 in 2013, je v glasovanju novinarjev zaostal za Jamesom Hardnom (Houston Rockets), Russellom Westbrookom (Oklahoma City Thunder) in Kawhijem Leonardom (San Antonio Spurs). Tudi prvega moža Golden State Warriors Stephena Curryja, ki je osvojil zadnji dve nagradi MVP, ni med finalisti.

Med finalisti za najboljšega trenerja leta je tudi trener slovenskega zvezdnika NBA Gorana Dragića pri Miami Heat, Erik Spoelstra, poleg njega pa se bosta za prestižno nagrado potegovala še Gregg Popovich (San Antonio Spurs) in Mike d'Antoni (Houston Rockets).

Nagrade, med njimi tudi za novinca leta, najboljšega šestega moža leta, najboljšega branilca leta in igralca, ki je pokazal največji napredek, bodo podelili 26. junija v New Yorku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.