Šport > Košarka
25 ogledov

Glasujte za košarkarje "Tekme zvezd"

Prav vi lahko odločate o tem, kdo se bo 2. januarja boril pod stožiškimi obroči. Žurnal24 main
Stožiška dvorana bo 2. januarja prihodnje leto gostila Dan slovenske moške košarke. Glasovanje za košarkarje, ki bodo 2. januarja stopili na parket, se je začelo v ponedeljek.

Glasujete lahko TUKAJ. "Kako bosta sestavljeni prvi peterki je torej odvisno le od vas, kakor tudi to, kdo bo obe selekciji vodil," so sporočili s KZS.

Pri KZS še pravijo, da upajo, da jim bo 2. januarja uspelo podreti rekord po obiskanosti Dneva slovenske moške košarke.  

Prvič po letu 2004 bo osrednja tekma dneva tista med domačimi in tujimi košarkarji (ne več Vzhoda in Zahoda), vključno z igralci Uniona Olimpije in Krke, ki uspešno nastopajo tudi v evropskih tekmovanjih.

"Da gre za pravi praznik košarke, ki v tej sezoni z igrami Uniona Olimpije in Krke v Evropi in ligi NLB ter s pridobitvijo evropskega prvenstva 2013 preprosto navdušuje, priča dejstvo, da se bodo na enem mestu zbrali tudi košarkarji selekcij U10, U12, U14, U16, U18 ter članov, Košarkarska zveza Slovenije pa tako kot vsako leto obljublja veliko presenečenj, zaradi česar se prvo nedeljo v novem letu splača preživeti v Stožicah," pravijo pri KZS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.