Šport > Košarka
18647 ogledov

Goran Dragić v ligi NBA čez noč ostal brez kluba

Goran Dragić Profimedia
Slovenski košarkarski as Goran Dragić ni več član ekipe iz Chicaga. Bulls so se mu namreč zahvalili za sodelovanje, zdaj je prosti igralec.

Pri ekipi Chicago Bulls so na svojih družbenih omrežjih uradno potrdili, kar se je ugibalo že dalj časa – Goran Dragić ni več član njihovega moštva. V Chicagu so se mu zahvalili za sodelovanje, zdaj pa bo kot prosti igralec lahko iskal nov klub v ligi NBA. S svojimi izkušnjami bo prišel prav marsikateri ekipi (morda tudi Dallasu), a trenutno ga pesti poškodba kolena, zaradi katere je izpustil kar nekaj tekem. 

Dragić je nastopil na 51 tekmah v tej sezoni, v povprečju pa je zbral 6,4 točke, 1,4 skoka in 2,7 podaje na tekmo. Ekipi se je pridružil 2. avgusta lani. Še preden je podpisal za Chicago so bile zelo glasne o morebitnem Goranovem prihodu v Dallas, kjer bi združil moči s prijateljem Luko Dončićem. V preteklosti je poleg dresa Bikov nosil tudi majice ekip Phoenix Suns, Miami Heat, Houston Rockets, Brooklyn Nets in Toronto Raptors. 

Komentarjev 1
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 07:41 01.marec 2023.

    Vi kreteni "brez kruha in dobil je nogo"...Postal je prost igralec s tem, da je dobil celoten..pogodbeni znesek....Da boste vi "novinarji" lažje razumeli..Za nič dela bo dobil plačo, kot vi !!