Šport > Košarka
24 ogledov

Gornjeradgonski policisti preseljeni

V ozadju tragedije naj bi bil dolgoleten družinski spor. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Policisti Policijske postaje Gornja Radgona so se izselili iz dotrajane stare vile, ki je bila, da se ne bi zrušil strop, podprta s tramovi.

V Gornji Radgoni je ostala operativna pisarna, administrativni del pa so preselili na območje enote službenih psov na Petanjcih. Na kakovost dela in odnos s strankami to ne bo vplivalo. Kot je povedal direktor Policijske uprave Murska Sobota Drago Ribaš, je ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal po ogledu starih prostorov odredila, da se morajo policisti iz dotrajane zgradbe izseliti.

"Za stranke so ostali dosegljivi v Gornji Radgoni, odločitev ministrice pa je pospešila postopke, saj je bilo že februarja odločeno, da bodo za policiste zgradili novo stavbo. Ta bo na območju nekdanjega parkirišča za tovornjake pri Avtoradgoni, v tem trenutku pa potekajo pogovori za prevzem lokacije in priprave za pridobitev dokumentacije," je dodal Ribaš.

Ni prostorov za pridržanje
Komandir postaje Tomislav Habulin pa je povedal, da je edina sprememba preselitve na Gasilsko ulico v tem, da ni prostorov za pridržanje, kar pa bodo zagotavljali s prostori v drugih enotah uprave. Postaja pokriva območje gornjeradgonske upravne enote, v njej pa je zaposlenih 24 policistov in sedem administrativno-tehničnih delavcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.