Šport > Košarka
15 ogledov

Gregory: "Gledalci bodo še prišli"

Union Olimpija - Efes Pilsen
1/2
Žurnal24 main
Če bo nadaljeval podobno, je Kenny Gregory na odlični poti, da postane eden najboljših Američanov, kar jih je kdaj zaigralo za Olimpijo. Efesu je dal 16 točk. Vrhunce tekme z infarktno končnico poglejte v videu.
Vragolije Kennyja Gregoryja in ostalih zmajev na srečanju z Efes Pilsnom vas pričakujejo v galeriji. Najlepše akcije in posnetke infarktne končnice pa si poglejte
v dodanem videu
.

Ob 16 točkah je imel Kenny Gregory še šest skokov. In to proti svojemu nekdanjemu klubu, takšne zmage pa so še posebno sladke. "Izjemno vznemirljiva tekma. Mislim, da ni bilo prav mnogo tistih, ki so pričakovali našo zmago. Ta je pomembna zaradi vzdušja v klubu, saj Olimpija v zadnjih letih Evrolige ni bila pretirano uspešna," je dejal 32-letnik.

Čeprav sta moštvi zaradi dveh podaljškov odigrali kar 50-minutno tekmo, Gregory pa je na klopi preživel le dobrih šest minut, pretirane utrujenosti ni čutil: "Ne še, jutri (četrtek, op. a.) bom utrujen. Med tekmo o tem ne razmišljaš. Pač igraš in igraš, naprej te nesejo čustva. Prepričan pa sem, da bodo zjutraj moje noge v precej slabem stanju. Ampak za takšno zmago je to vredno."

Olimpijino krilo je nato postreglo še s kratkim komentarjem občinstva: "Upal sem, da bo tako. Nisem bil popolnoma prepričan, na koncu je prišlo precej več gledalcev, kot sem pričakoval. Zdaj moramo nadaljevati z bojevitimi predstavami in gledalci bodo znova prišli."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.