Šport > Košarka
7004 ogledov

Grozljivka na domu LeBrona Jamesa, zvezdnik bežal za življenje

Požar v Kaliforniji Profimedia
Grozljivi požari v Kaliforniji so se približali tudi domu enega najboljših košarkarjev vseh časov, ki je z družino moral celo zapustiti svoje domovanje.

Veliki požar v Kaliforniji se še vedno širi z veliko hitrostjo, ognjeni zublji pa so se približali tudi najbolj luksuznim domovanjem, med drugim tudi tistemu, v kateri živi LeBron James s svojo družino, ki je v zadnjih urah preživela pravo dramo.

Družina enega najboljših košarkarjev vseh časov je namreč morala po navodilih policije nemudoma zapustiti svoje domovanje, saj se je ogenj v ponedeljkovih jutranjih urah že nevarno približal vili NBA zvezdnika.

"Kralj" James in njegova družina so tako le del skoraj 200.000 prebivalcev te ameriške zvezne države, ki si trenutno zaradi bega pred ognjem išče novo zasilno streho nad glavo. Vlada več ne ve, kam bi še nastanila vso to maso ljudi, ki kar naenkrat išče dodatno posteljo.

Na podobne težave je naletel tudi James, ki je svoj problem delil tudi preko socialnega omrežja:

"Stari, te losangeleški požari niso noben hec. Moral sem nemudoma v sili zapustiti hišo in s svojo družino se vozim okoli in iščem kakšno prosto sobo. Do sedaj še nisem imel sreče."

Čez nekaj časa pa se je vendarle oglasil z dobro novico, da so uspeli najti mesto, kjer se bodo namestili.

Celotna Jamesova drama se je odvila le nekaj ur po odigrani domači tekmi s Charlotte Hornets, na kateri je "Kralj" povedel svoje Lakers do zmage s 120:101 z 20 točkami, 12 asistencami in 6 skoki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.