Šport > Košarka
15 ogledov

Hamilton ne bo zaigral proti prvakom

richard hamilton Youtube
Košarkar Chicago Bulls Richard Hamilton ne bo mogel zaigrati na tekmi proti Miami Heat, saj bo moral zaradi nešportne poteze na ubračunu s Torontom nedeljski večer preživeti na klopi. Hamilton je na tekmi proti Raptors s komolcem v obraz udaril DeMarja DeRozana in si prislužil neposredno izključitev.

Richard Hamilton je med napadom Chicaga v tretji četrtini tekme v Torontu s komolcem v glavo udaril DeMarja DeRozana in si prislužil izključitev. Ameriški organizator igre ne bo mogel zaigrati na tekmi proti Miami Heat, kar je močno razjezilo trenerja Toma Thibodeauja, ki zaradi poškodb ne more računati tudi na Derricka Rosa, Joakima Noaha in Taja Gibsona. ''Ni mi všeč, da je bil izključen iz igre. Menim, da je bilo veliko vlečenja in s tem se moramo bolje spoprijeti. Sodniške odločitve niso bile na naši strani,'' je povedal Thibodeau.

Tekma proti Miamiju bo že 31. v letošnji sezoni, ki jo bodo Bullsi odigrali brez Hamiltona. Američan se je po poškodbi hrbta na igrišča vrnil prejšnji četrtek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.