Šport > Košarka
31 ogledov

Hill zbodel Gogija: Vrni mi suknjiče!

NBA TV Dragić Ledlow Grant Hill novinar Youtube
Goran Dragić je pred dnevi gostoval v oddaji Inside Stuff na NBA TV, kjer je spregovoril z mično Kristen Ledlow, šaljivo pa se ga je lotil tudi nekdanji soigralec Grant Hill ...

"Goran je izjemen fant, a ko je prišel sem, ni imel nobenih oblek, zato sem mu kupil kakšne štiri ali pet suknjičev, da je bil videti lepo, profesionalno, dostojno ... Zdaj, ko igra zares dobro, ima visoko pogodbo ... Goran, vrni mi suknjiče! Ali pa mi vsaj daj narediti kakšnega!" je v šali ob koncu prispevka dejal Grant Hill.

Nekdanji soigralec Gorana Dragića je bil skupaj s sodelavko Kristen Ledlow poln hvale na račun Ljubljančana, s katerim je slačilnico delil leta 2008, ko je Dragić prišel v Ligo NBA in okrepil Phoenix Suns.

"Bilo me je malce strah"

Z mično Ledlowovo se je Dragić v svojem avtomobilu odpravil v restavracijo, kjer ji je, ker ni oboževalka zdrave prehrane, priporočil pico ("Ko imam slabo tekmo, grem na pico!"), sam pa se je zadovoljil z rjavim rižem, piščancem in omako terjaki. V dveurnem druženju naj bi Dragić kar uro in pol hvalil zgolj Hilla ...

"Zame je zdaj drugačna situacija, ker smo takrat, ko sem bil prvič tukaj, imeli veliko izkušenih igralcev, kot sta (Grant) Hill in (Steve) Nash, zame je bil to učni proces. Če sem iskren, me je bilo kar malce strah, ker sem jih gledal še kot otrok po televiziji, morda bodo nekoč v hiši slavnih ..." je dejal Dragić.

Mateu pokazal, kaj lahko stori očka

"Zdaj moram biti tisti fant, ki vodi ekipo, to je zame perfektno. Ne igram pod pritiskom, igram kot na domačem igrišču s prijatelji," je nadaljeval Ljubljančan, ki se še vedno ni dokončno odločil o usodi letošnjega svetovnega prvenstva v Španiji. Dotaknil se je tudi svojih strelskih rekordov; obakrat ju je dosegel pred očmi sina, ki je prvič v živo gledal svojega očeta.

"Obakrat, ko sem postavil rekord kariere, je bil na tekmi moj sin. Morda je nekaj na tem ... Seveda mu moram pokazati, kaj lahko njegov očka stori na igrišču ..." je še dejal Dragić. "Trener nam je pred sezono le rekel, da moramo trdo trenirati in se poskušati izboljševati iz dneva v dan. Najpomembneje bo, je dejal, da nam vrne nasmeške na obraze. Menim, da ko se zabavaš, lahko igraš bolje. To je glavna razlika od lani. Nihče ni pričakoval, da bomo letošnjo sezono dosegli toliko. Nič nimamo izgubiti, moramo le igrati skupaj, močno ... Občutek imam, da sanjam, in mislim, da se bo to še nadaljevalo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.