Šport > Košarka
43 ogledov

''Hoteli smo zmagati za brata Dragić''

goran dragić dwayne wade Reševalni pas/Twitter
Goran Dragič po tekmi s Phoenix Suns ni skrival, koliko mu pomeni zmaga nad nekdanjo ekipo, in se soigralcem zahvalil za rojstnodnevno darilo. Slovenski košarkar sicer praznuje šele 6. maja.

Goran Dragić je zabeležil prvo zmago proti svojemu nekdanjemu moštvu na tekmi, na kateri je priložnost dobil tudi njegov mlajši brat Zoran. Slovenska košarkarja sta bila pred obračunom z nekdanjim delodajalcem zelo motivirana, soigralci v dresu Miamiju pa ju niso pustili na cedilu.

''Veliko mi pomeni. To je bila težka tekma. Veliko tehničnih napak, izključitev, a to je moški šport. Mislim, da smo igrali odlično,'' je povedal starejši od obeh bratov Dragić, ki je dosegel 21 točk. Trener Miamija Erik Spoelstra je po tekmi dejal, da so košarkarji vročice hoteli zmagati za Gorana in Zorana. ''Iskreno so bili veseli, da jim je uspelo,'' je povedal Američan na klopi moštva s Floride.

Novinar Paul Coro, ki obširno poroča o dogajanju v ekipi Phoenix Suns, je na Twitterju zapisal, da se je Dragić soigralcem zahvalil za rojstnodnevno darilo, pa čeprav bo rojstni dan praznoval šele čez dva meseca.

''Rad imam te fante, hvala, ker mi krijete hrbet. Pomemben večer, ki mi veliko pomeni,'' je na Twitterju zapisal Goran, Zoran pa je dodal: ''Dobra zmaga nocoj. Samo tako naprej.''

Vrhunci tekme:

 Pretep Whitesida in Lena:

Komentarjev 1
  • Papaja Popi 11:14 03.marec 2015.

    In kaj ima to opraviti z Slovenskim športom.