Šport > Košarka
20 ogledov

Ilievski: "Panathinaikos zainteresiran"

"Vem, da so Grki zainteresirani, ali se bo to uresničilo, pa ne vem," pravi Vlad Žurnal24 main
Trenerske menjave gor ali dol, košarka gre naprej. Union Olimpijo čaka nova tekma s Krko, tokrat v ligi Telemach, Vlado Ilievski pa je pred njo spregovoril tudi o zanimanju Panathinaikosa zanj.

"Vemo, da je februarja obstajala Panathinaikosova ponudba, ki jo je klub zavrnil. To je vse. Kar zadeva naslednjo sezono … Vem, da so Grki zainteresirani, ali se bo to uresničilo, pa ne vem. Želim si ostati v Olimpiji," je branilec pospremil zapise o svojem morebitnem odhodu v Panathinaikos.

"Tekmi s Krko in Partizanom sta pokazali, da še vedno znamo igrati. Če bomo tako osredotočeni kot na njiju … Razmišljamo le o naslovu, vse drugo je za nas nedopustno," je pred tekmo s Krko, tukrat v ligi Telemach – tudi z našim tekstovnim prenosom ob 17. uri – odločen Vlado Ilievski, Olimpijin organizator igre, ki se je še enkrat dotaknil tudi izgubljenega finala NLB.

"Partizan ima nekaj igralcev, ki so skupaj že pet, šest let in igrajo po sistemu, ki ga je postavil Duško Vujošević. Olimpija pa se je zbrala pred začetkom sezone. Po mojem in mnenju veliko strokovnjakov na neki način delamo čudeže. Upam, da se bo ta zgodba nadaljevala in da bo Olimpija imela svoj slog igre, tako kot Partizan," je sklenil Ilievski.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.