Šport > Košarka
20 ogledov

Iron Man požel stoječe ovacije

wesley matthews Reševalni pas/Twitter
Košarkar Portland Trail Blazers je kljub poškodbi ostal zvest svojemu vzdevku in na tekmo z Memphis Grizzlies prišel z masko priljubljenega stripovskega superheroja.

Wesley Matthews si je vzdevek Iron Man prislužil tako, da je tekom kariere pogosto igral kljub poškodbam in bolečinam, zdaj pa tudi železnemu možu ni preostalo drugega, kot da si privošči nekaj počitka.

Ameriški košarkar si je pred dobrim mesecem dni strgal Ahilovo tetivo in naposled dočakal poškodbo, ki je ni mogel sanirati le z uporabo protibolečinskih tablet.

Čeprav svoji ekipi ni mogel pomagati na igrišču, pa je pripomogel k dobremu vzdušju v dvorani, kamor je vkorakal z masko stripovskega junaka.

''Wes Matthews je vstopil v Moda Center prvič po poškodbi Ahilove tetive in pri tem na glavi nosil Ironmanovo čelado. Množica je ponorela,'' je zapisal novinar ESPN Baxter Holmes.

Iron Man pa ni prestrašil košarkarjev Memphis Grizzlies, ki so ob odsotnosti Bena Udriha slavili tretjo zaporedno zmago in potrebujejo samo še eno za uvrstitev v naslednji krog končnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.