Šport > Košarka
3 ogledov

Iverson na pragu Olympiacosa

Se bo Allen Iverson preizkusil v Evropi? Žurnal24 main
Po lanskem senzacionalnem ulovu Josha Childressa se Olympiacos pripravlja, da znova zatrese košarkarski svet. Klub iz Pireja namreč želi v svoje vrste pripeljati Allena Iversona!
 

Evroliga

Moštvo Olympiacosa bo v letošnji sezoni Evrolige igralo v skupini B skupaj s Partizanom, Unicajo, Efes Pilsnom, Lyetuvos Rytasom in enim od kvalifikantov.

Delnice Allena Iversona na tržišču lige NBA iz dneva v dan padajo. Tako naj bi se izvrstni branilec znašel na pragu prestopa v izjemno bogat Olympiacos. Čeprav se za desetkratnega udeleženca All-star tekme zanimajo mnoga moštva (Miami, Memphis in New York), nihče od njih za njegove usluge ni pripravljen odšteti toliko kot Grki. Olympiacos naj bi po neuradnih podatkih Iversonu za dve sezoni ponudil kar 10 milijonov dolarjev plače. Tako bi po neuspelih poskusih z Natom Robinsonom in Davidom Leejem iz Knicksov, Linasom Kleizo iz Nuggetsov in Ramonom Sessions iz Bucksov grški podprvaki končno uspeli dobiti prvo zvenečo okrepitev v letošnjem prestopnem roku. Morda pa tudi ne ...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.