Šport > Košarka
129 ogledov

Ivica Jurković odhaja

jurkovic8_sad_spo_211108 Žurnal24 main
Vodstvo Uniona Olimpije se je odločilo, da krilnemu centru Ivici Jurkoviću ne podaljšalo pogodbe. Po poškodbi se namreč vrača Marko Milič.

Vodilni možje evroligaškega kluba Uniona Olimpije so se potem, ko je krilnemu centru Ivici Jurkoviću potekla enomesečna pogodba, odločili, da z nekdanjim slovenskim reprezentantom ne bodo podaljšali pogodbe. V Tuzli rojeni košarkar je zeleno-beli dres oblekel pred dobrim mesecem dni, potem ko je postalo jasno, da poškodba Marka Milića ni nedolžna in da bo potrebna daljša rehabilitacija. Kapetan zmajev naj bi bil po nekaterih informacijah ekipi in trenerju na voljo že po novem letu.

Ivica Jurković, ki je bil član Olimpije že med leti 1996 in 1999 ter v sezonah 2005/2006 in 2006/2007, tokrat ni ravno blestel. Nastopil je na štirih evroligaških tekmah, kjer je na parketu stal vsega skupaj 48 minut, v tem času pa dosegel le osem točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.