Šport > Košarka
19 ogledov

Izgubimo lahko tudi s Finsko

Iggyjev sprehod po Vilni Igor Kovačič
Predstave naše reprezentance naj bi si na evropskem prvenstvu v Litvi ogledalo vsaj 1.500 Slovencev. Po porazu z Makedonijo so bili nekateri vidno razočarani. "S takšno igro lahko izgubimo tudi s Finsko," je menil eden od navijačev.

"To zmago podarjamo slovenskim navijačem. V času recesije ni lahko dati na stran toliko denarja in priti tako daleč. Rad bi se jim v svojem imenu in tudi v imenu igralcev zahvalil za podporo," je po tekmi z Gruzijo v prvem delu tekmovanja dejal selektor Božidar Maljković. Reči so se nato zelo hitro spremenile. Od takrat je namreč sledila še zmaga proti Belgiji, nato pa porazi z Rusijo, Grčijo in Makedonijo, vzdušje med slovenskimi ljubitelji košarke, ki so prispeli v Vilno, pa je temu tudi podobno. "Igramo zelo slabo. Sam imam dopust še teden dni. Upam, da bodo fantje to upoštevali," se je pošalil eden izmed privržencev slovenske reprezentance.

V tej luči so se reprezentanti tokrat nekoliko drugače lotili priprav na tekmo. Popoldanski trening je bil namreč odpovedan, košarkarji pa so dobili popolnoma prost dan. Vodstvo izbrane vrste naj bi na ta način poskušalo psihično nekoliko razbremeniti igralce.

Komentarjev 1
  • KOŠARKAmanija 11:52 12.september 2011.

    Še nekaj ur nas loči do tekme Slovenija:Finska... Napovejte izzid tekme in zadenite 40€: www.facebook.com/KosarkaManija!