Šport > Košarka
22 ogledov

Izjemen večer Nachbarja ni bil spregledan

boštjan nachbar EPA
Boštjan Nachbar je bil za izjemno predstavo proti turškemu Fenerbahčeju nagrajen z nazivom najkoristnejšega igralca sedmega kola skupinskega dela evrolige.

Doseženih 23 točk ob čemer je dosegel še svojih rekordnih devet skokov je bil izkupiček Boštjana Nachbarja na tekmi med Barcelono in Fenerbahčejem. 'Boki' je bil prvi strelec katalonske ekipe in tisti, ki jenajbolj pripomogel k prvemu porazu Turkov v letošnji izvedbi Evrolige. Vodilni v tem tekmovanju so ga za to izjemno predstavo nagradili z nazivom najkoristnejšega igralca sedmega kola.

Nachbarjev statistični indeks je bil po tekmi 31, največ med košarkarji zmagovalnih ekip, kar je odločilno vplivalo na podelitev nagrade slovenskemu košarkarju. S tem se je zaključil dober evropski teden za ljubitelje slovenske košarke, saj je pred tem podobno nagrado prejel tudi Olimpijin Sasu Salin za svojo predstavo na tekmi Eurocupa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.