Šport > Košarka
7 ogledov

Iznajdljivi slovenski navijači

Na prodajnih policah pogrešamo slovenske izdelke. Žurnal24 main
Podpora slovenskim košarkarjem v Madridu ni tako številčna kot v Alicanteju. Na prvih dveh srečanjih se je zbralo le okoli 50 navijačev. Vzrok: zasoljene cene vstopnic.

Ker karte za vse tri tekme dneva stanejo kar 120 €, so se nekateri odločili za zvito in učinkovito potezo – pred vhodom ustaviš navijača tuje reprezentance, ki odhaja v mesto popivat, in kupiš njegovo karto za nekaj 10 €. Ni slaba kupčija, kajne?

Slovenija
V dvorani Telefonica Arena si lahko navijači kupijo tudi uradne izdelke prvenstva in navijaške rekvizite. Uradna košarkarska žoga stane 60 €, majice so med 20 € in 30 €, šali 10 € in tako naprej. Kot kaže, pa so naši košarkarji presenetili tudi organizatorje, saj na prodajnih policah ni slovenskih izdelkov. Zapravljajo pa lahko na primer Hrvati, Italijani, Nemci, Francozi in Španci.

Ukrajinke plešejo na naše "narodnjake"
V primerjavi z Alicantejem je ob slovenskih tekmah prišlo do še ene spremembe. Plesno-glasbene. Med ogrevanjem iz zvočnikov v Telefonici Areni najprej kričijo Predin, Lovšin in Kreslin ter njihova ponarodela Slovenija gre naprej. V minutah odmora pa je slišati tiste prave narodne zvoke. Ob Avsenikovi Na Roblek bom odšel so na tekmi proti Turčiji plesale ukrajinske plesalke. Zelo lepo (oglejte si na zurnal24.si).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.