Šport > Košarka
31 ogledov

Jagoda: "Ne mislim igrati le slovensko ligo"

Goran Jagodnik Žurnal24 main
Poškodba trebušne stene, ki ga ju mučila več mesecev, je za Gorana Jagodnika pozabljena, kar je dokazal tudi v četrtfinalu pokala Spar, ko je na srečanju proti Heliosu dosegel nekaj odločilnih točk pri preobratu Union Olimpije.

"Zadnjo tekmo pred poškodbo sem igral pred štirimi meseci proti Crveni zvezdi, tako da se je bilo lepo vrniti. Dva tedna vadim z ekipo in se še privajam, saj je določen strah še prisoten. Iz dneva v dan je boljše, odigral pa sem kar solidno. Dal sem tisto, kar se od mene pričakuje. Nisem pa še optimalno pripravljen. Sem nekje na 70 odstotkov. Največ mi manjka igralne moči," je po prvem srečanju po poškodbi za Sportal dejal kapetan Union Olimpije Goran Jagodnik.

Še vedno slovenski reprezentant je pokomentiral tudi stanje v ekipi, ki je med njegovo odsotnostjo doživela kar nekaj sprememb: "Lepo je, da za razliko od odhodov, tudi prihajajo igralci. Rabimo čas, da se še uigramo. Mislim, da se je ta ekipa sestavila malce prepozno, predvsem zaradi ABA lige, ker smo izgubili precej možnosti za zaključni turnir. Verjamem, da bomo iz treninga v trening, iz tekme v tekmo boljši ter bomo začeli igrati kot se od nas pričakuje."

Čeprav Jagoda šteje že spoštljivih 37-let, pa še ne namerava končati kariere: "Pogodbo imam do konca sezone, potem pa bom videl, kako bo. Prepričati se moram, da bom še naprej na pravem nivoju, ker ne mislim igrati le slovensko ligo. Moram do konca odigrati sezono, pa potem bomo videli, kakšna bo forma. Želja pa volja sta, to ni vprašljivo. Naredil pa bom vse, da si podaljšam kariero. V teh trem mesecih so se mi pozdravile stvari, ki so me prej ovirale. Še najmanj težav imam s trebuhom. Zdravniki in fizioterapevti so se izkazali."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.