Šport > Košarka
7 ogledov

Jagodnik mladosten zaradi radlerja

Goran Jagodnik, Mirza Begić, Slovenija
1/21
Saša Despot
Turnir Fiba Europe 3na3 v ulični košarki je Prešernov trg spremenil v veliko košarkarsko igrišče, na katerega so zakorakali tudi slovenski reprezentanti.

Več kot 1500-glava množica je na Prešernovem trgu pozdravila slovensko košarkarsko reprezentanco. Preden se je na stotine oboževalcev Jake Lakoviča in druščine pognalo v bitko za podpise in v pripravljenost postavilo fotoaparate in mobilnike, je kapetan najavil še preizkus za novince. Luka Lapornik, Luka Rupnik, Zoran Dragić, Klemen Prepelič, Edo Murić in Mirza Begić so morali zapeti znamenito Sivo pot, kar je poskrbelo za valove smeha in ploskanja.

VIDEO: TUKAJ si lahko ogledate video s Prešernovega trga in preverite, kako so se novinci znašli v vlogi pevcev.

Obiskovalci Prešernovega trga so imeli možnost za postavljanje vprašanj. Priljubljenost Gorana Jagodnika je znova priplavala na plano. Jagoda je hudomušno odgovoril na dve vprašanji. Mladega košarkarskega nadebudneža je zanimalo tisto, kar še na stotisoče evropskih zaljubljencev v oranžno žogo – kdo bo postal evropski prvak. Jagoda mu je vprašanje vrnil: "No, kdo?" Mladec mu je odvrnil: "Slovenija". "Bravo," pa je še zaklical Jagoda, ki je izdal še eliksir svoje mladostnosti in energije: "Pijem radler."

Premierni turnir Fiba Europe 3na3 v ulični košarki, ki je na petkov popoldan in večer potekal na Prešernovem trgu in Stritarjevi ulici, je požel precej zanimanja. Igrala so dekleta, pionirji in mladinci ter člani v kvalifikacijah. Zanimivi boji se bodo nadaljevali tudi v soboto.

Dodajmo še to, da se v soboto v dvorani Stožice začenja tudi Adecco pokal EX-YU 2011, na katerem bodo sodelovale članske reprezentance Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Makedonije,Srbije in Slovenije. Vse izbrane vrste bodo nastopile na letošnjem evropskem prvenstvu v Litvi, vstopnice pa si lahko še vedno zagotovite prek Eventima.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.