Šport > Košarka
18 ogledov

Jagodnik: "Odločila je ena žoga"

Jagodnik je na finalu zbral 12 točk in dodal še sedem skokov. (Foto: Anže Petkov Žurnal24 main
Partizan je petič zapored osvojil ligo NLB, a finale bi se lahko razpletel povsem drugače: če bi bili sodniki boljši, in če bi bilo nekaj sreče na strani Uniona Olimpije. Goran Jagodnik je po tekmi povedal naslednje.

Kaj je odločilo dvoboj s Partizanom?
V odločilnih trenutkih so nam pobrali dve žogi. Tudi v prvem polčasu bi bil lahko rezultat nekoliko drugačen, če bi pobrali nekaj žog, ki so se valjale po parketu. Na koncu je odločila ena žoga. Na teh mrtvih žogah so imeli nekaj več sreče. Očitno imajo to kakovost.

Mnoge v dvorani so razburile sodniške odločitve?
Tega ne bi komentiral. Publika je zelo dobro pokazala, da se ne strinja s temi odločitvami. Če bi bila samo ena ali dve drugačni, sem prepričan, da bi se zdaj naslova veselili mi.

Se lahko tak poraz pozabi?
Zdaj je treba to prespati. Skozi vso sezono smo dobro igrali in zdaj nas čaka državno prvenstvo. Že v nedeljo nas čaka izjemno pomemben dvoboj, ki bo marsikaj odločal. Sicer nas nato čaka dvoboj s Krko tudi v Novem mestu, a nov spopad s Krko bo izjemno pomemben tudi morda za končni razplet državnega prvenstva. Zdaj se bomo osredotočili na lovljenje tega naslova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.