Šport > Košarka
50 ogledov

Jagodnik v parketu naredil luknjo

Goran Jagodnik je s krvjo zaradi prebite arkade "oplemenitil" zmago. (Foto: Nik Žurnal24 main
Goran Jagodnik je zmago nad CSKA "oplemenitil" s krvjo zaradi prebite arkade in kasneje nekaj šivi. Znova in znova potrjuje svojo osrednjo vlogo v moštvu, navijači pa ga preprosto obožujejo.

Goran, če se malo pošalimo, bilo je kar malo čudno, ker je tekma minila brez do skrajnosti napete končnice.
Smo vas kar malo razvadili, kajne? (smeh) Ni bila lahka tekma, v zadnji četrtini sta bili moštvi poravnani, v tretji četrtini pa so nas omrtvili. Nismo imeli takšne energije kot v prvem polčasu, nato smo se malo "razleteli" in začeli igrati hitreje in spet napravili razliko. Morda infarktne končnice ni bilo tudi zato, ker so Moskovčani prišli v Ljubljano skoraj brez možnosti, mi pa smo že bili uvrščeni med 16 najboljših.

Na levi arkadi imate zašito brazgotino ...
Zanjo sem kriv sam, malo sem se spotaknil ob Nikito Kurbanova in z glavo udaril ob parket. Mislim, da je zdaj tam luknja. (smeh) Prekršek? Bilo je nekaj kontakta, sodniki bi lahko piskali osebno napako, lahko pa tudi ne. Jezen sem bil predvsem zato, ker sem moral zaradi krvavenja iz igre. 

Zdi se, kot da v končnici ne znate zgrešiti prostega meta.
Upam, da bom zadržal to strelsko formo. Enkrat zadeva eden, drugič drugi, imamo veliko izkušenih košarkarjev, ki lahko prevzamejo odgovornost. Jaz, Sašo Ožbolt, Vladko Ilievski, Damir Markota, kateri od Američanov ... To je naša odlika in verjamem, da bomo še zmagovali.

Poglejmo vrhunce tekme (Video: euroleague.net)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.