Šport > Košarka
18 ogledov

Jarić v Sieno, Dule gre v NBA

Žurnal24 main
Italijanski prvoligaš Montepaschi Siena, ki se je uvrstil tudi v TOP16 Evrolige, je pred dnevi v svoje vrste zvabil srbskega košarkarja Marka Jarića. Bo z njim v Sieno prišla tudi žena Adriana Lima?

Montepaschi se je za to potezo odločil po hudi poškodbi Boja McCalebba, ki si je zlomil stopalo. Za sedaj še ni znano koliko časa bo McCalleb moral počivati. Jarić sicer ni igral za noben klub vse od konca lanske sezone, ki jo je zaključil pri Realu iz Madrida. V lanski sezoni je pod vodstvom Ettoreja Messine povprečno dosegal 7,1 točke na dvanajstih tekmah. Pred tem je srbski košarkar veliko let preživel čez Lužo, kjer je igral za Clippers, Timberwolves in Grizzlies.

 

Dule v NBA

Ne, izkušeni črnogorski strateg Duško Vujošević (zaenkrat) še ne bo opravljal kakšne izmed trenerskih funkcij v NBA, ampak se bo preko Atlantika odpravil, potem ko je iz Združenih držav Amerike dobil posebno povabilo. ''Dobil sem poziv od predsednika San Antonia Spurs in odhajam v Združene države Amerike, kjer bom nekaj časa preživel kot njihov gost,'' je za časnik Kurir pred dnevi povedal Dule.

 

Žalgiris z novim trenerjem
Litovski Žalgiris, ki se je pred časom neslavno razšel z naturaliziranim slovenskim centrom Mirzo Begićem, bo v evroligaški TOP16 vstopil z novim trenerjem. Rimantasa Grigasa bo na klopi kluba iz Kaunasa zamenjal Grk Ilias Zourus. 44-letnik bo že tretji trener, ki bo vodil Žalgiris v letošnji sezoni. Prva tekma ga čaka v sredo, ko bo Žalgiris, pri katerem igra tudi občasni slovenski reprezentant Aleksandar Ćapin, gostoval v Valencii.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.