Šport > Košarka
5 ogledov

Joksimović in Jagodnik v Tivoliju

GoranDragicMain Žurnal24 main
V četrtem kolu lige NLB bo Union Olimpija gostila Hemofarm, Geoplin Slovan se bo doma pomeril s Partizanom, Helios pa bo gostoval v Splitu.

Union Olimpija je v zadnjem kolu zmagala v Zadru . V soboto ob 20. uri bo v Tivoliju gostoval Hemofarm, kjer bosta pomembni vlogi igrala Slovenca Nebojša Joksimović in Goran Jagodnik. “Zmaga v Zadru nam je vlila dodatne samozavesti. Upam, da bomo dobro odigrali. Zavedamo se, da je Hemofarm močan tekmec, ampak dali bomo vse od sebe, da zmaga ostane doma. Jagodnik in Joksimović sta kakovostna igralca, a se na njiju ne bomo posebno pripravljali. Če bomo pravi v obrambi, uspeh ne bo izostal,” pred tekmo meni trener Olimpije Memi Bečirović, ki mu malce preglavic povzroča le prehlad kapetana Marka Miliča: “Milič je v Zadru igral z vročino. Muči ga prehlad, a verjamem, da bo jutri pripravljen.”

Geoplin Slovan bo po sredinem debaklu s Splitom znova igral doma, tokrat pa bo naloga še težja. V goste namreč prihaja sloviti Partizan, ki pa bo brez kaznovanega trenerja Duška Vujoševića. Ta je namreč na tekmi tretjega kola (FMP - Partizan 90:80) napadel sodnika Branislava Mrdaka. Helios se po zmagi nad Širokim odpravlja v Split.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.