Šport > Košarka
52 ogledov

Jordan skrbi za rodnost: pričakuje še četrtega

Michael Jordan in Yvette Prieto Fame Pictures
Za številne najboljši košarkar vseh časov Michael Jordan bo kmalu dobil novega naslednika. Tokrat ne na igrišču, kjer so si štafetno palico "naslednjega Jordana" izmenjali že številni, temveč v porodnišnici.

Michael Jordan skupaj z novo partnerico Yvette Prieto pričakuje prvega otroka, skupno pa bo za Njegovo zračnost to že četrti otrok, po katerem bo tekla kri mitskega člana ekipe Chicago Bulls.

Da sta lastnik ekipe Charlotte Bobcats in Prietova v veselem pričakovanju, sta poročala US Weekly in People. Jordan se je drugič poročil pred osmimi meseci, zdaj 50-letni nekdanji košarkar pa bo z bivšo manekenko otroka povil v naslednjih mesecih.

Še en potomec velikana

Jordan ima iz prvega 17-letnega zakona z Juanito Venoy že tri otroke Jeffreyja, Marcusa in Jasmine. Air je po petih letih zveze s Prietovo v zakonski jarem skočil februarja na Floridi, povabljenci pa so se lahko zabavali na štiri tisoč kvadratnih metrov velikem golf klubu Bears Club, kjer Jordan tudi živi.

Med povabljenci na poroki so bili tudi nekdanji košarkarji Patrick Ewing, Scottie Pippen, Ron Harper, Toni Kukoć in režiser ter košarkarski navdušenec Spike Lee, je poročal Sports Illustrated.

Košarkarski navdušenci bodo lahko morda kmalu uživali v vragolijah katerega izmed njegovih sinov (ali hčera) – takole sta kot mladca zabijala Jeff in Marcus:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.