Šport > Košarka
17 ogledov

Jordanov nečak nova zvezda

Justin Jordan Youtube
Michael Jordan velja za najboljšega košarkarja vseh časov. Po stopinjah slovitega člana Chicago Bulls stopa tudi njegov nečak Justin, ki pri 17 letih v višino meri 190 centimetrov in navdušuje za šolsko ekipo Davidson Day School iz Severne Karoline.

Justin Jordan, sin Larryja Jordana, starejšega brata slovitega Michaela, je že tri sezone član srednješolske ekipe Davidson Day School iz Severne Karoline. V prvih treh letih je v igro redno prihajal s klopi, saj so prvo peterko tvorili učenci četrtega letnika, a Justin je kljub temu iz tekme v tekmo v vlogi šestega igralca dokazoval, da se razvija v odličnega košarkarja. Naslednjo sezono bo Justin zagotovo začel v prvi peterki in tako dobil še več priložnosti, da pokaže svoje razkošno znanje.

Najnovejši košarkarski talent iz Jordanove družine individualno vadi s Tyronom Muggsyjem Boguesom, komaj 160 centimetrov visokim nekdanjim zvezdnikom lige NBA. "Morda me boste imeli za norega, toda Justin me s svojo igro neverjetno spominja na Michaela Jordana. Z načinom gibanja, premikanjem, načinom, s katerim obvlada žogo in tudi prirojenimi atletskimi sposobnostmi. Seveda bo on igralec s svojim stilom, toda v tem trenutku me zelo spominja na njegovega strica," je dejal Bogues.

Komentarjev 1
  • JackD 21:12 18.junij 2012.

    Ali ima sploh kakšen novinar tu na zurnalu narejeno srednjo šolo?Ker slovenščine očitno nimate osvojene. Razen če greš v Ameriki lahko tudi v klop. Potem je namreč res prišel IZ klopi!