Šport > Košarka
32 ogledov

Jose in Zlatko bosta metala trojke

moja reka si, Zlatko Žurnal24 main
Bliža se Dan slovenske moške košarke (DSMK), spektakel, ki bo v Stožicah potekal 2. januarja. Različnih zabavno-atraktivnih tekmovanj ste že vajeni, prvič pa bodo na sporedu zvezdniški meti za tri točke.

V ponedeljek bodo na novinarski konferenci znani vsi košarkarji, ki bodo nastopali na članski tekmi, obe postavi Mobitelove tekme legend, vsi tisti, ki se bodo pomerili v Smoki zabijanju, Adecco metu za tri točke ter prenovljenem Mobitelovem izzivu, znani pa so že nekošarkarski zvezdniki, ki bodo prav tako metali trojke.

Med polčasom Mobitelove tekme legend, ki se začne ob 17.30, bodo namreč na parket stopili tudi zvezdniki, ki se s košarko ne ukvarjajo profesionalno, ter nagrajenec nagradne igre uradne Facebook strani EuroBasketa 2013 I feel basketball, ki bodo imeli možnost dokazati kako natančni so. Košarkarji Lige Telemach bodo svoje tekmovanje doživeli na članski tekmi, ki se začne ob 19.00.
 
ADECCO ZVEZDNIŠKI MET ZA TRI TOČKE:

Miha Brajnik
Jose
Peter Mankoč
Aljaž Paulič (nagrajenec I feel basketball)
Goran Vojnović
Zlatko


Pravila igre:

V igri je 6 tekmovalcev, od katerih je pet nekošarkarskih zvezdnikov, en pa je nagrajenec velike nagradne igre na uradni Facebook spletni strani evropskega prvenstva 2013 – I feel basketball. Vsak bo imel na voljo 15 žog na petih različnih mestih na parketu na črti 6,75 m, od katerih bo vsaka vredna eno točko.  Zmagovalec je tisti, ki bo v 50 sekundah največkrat zadel. V kolikor bosta na prvem mestu izenačena dva tekmovalca ali več, bodo imeli tisti, ki bodo imeli enako število točk, novo serijo metov. Vas zanima kdo je najboljši ostrostrelec med zvezdniki?

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.