Šport > Košarka
12 ogledov

Jude zahteva test očetovstva

Samantha je otroka pripravljena vzgajati tudi sama. Žurnal24 main
Jude Law naj bi od noseče manekenke Samanthe Burke zahteval, naj test DNK potrdi, ali je otrokov oče. Skrbijo pa ga še intimne fotografije.

Britanski igralec Jude Law je svojim prijateljem zaupal, da želi biti prepričan, ali je otrokov oče ali ne, preden sprejme popolno odgovornost. "V tem trenutku Jude ne ve, ali je oče, vendar misli, da je. Vseeno želi biti stoodstotno prepričan, saj se je pojavljalo ogromno govoric. Če je še nerojena deklica njegova, potem ji bo vedno stal ob strani," je znano.

Igralec je bil močno presenečen, ko je slišal za nosečnost. Predvideval je, da je 24-letna Samantha Burke jemala kontracepcijske tabletke. Njuno razmerje je trajalo le kratek čas, saj je ona kazala "preveč navdušenja" in je že po dveh tednih trdila, da je v igralca noro zaljubljena.

Bodo intimne fotografije postale javne?
Juda pa je poleg rezultatov testa strah še nečesa. Skrbi ga, da bi v javnost pricurljale njegove intimne fotografije, ki jih je naredila nekdanja ljubezen Samantha. Svoji nekdanji ženi Sadie Frost je potarnal, da bi lahko prav zaradi pritiska o objavi novice o nosečnosti sama dala v javnost fotografije, ki bi ga spravile v zadrego. "Samantha je bila nad igralcem čisto očarana in ga je ves čas fotografirala. Njuno razmerje je bilo polno strasti, med njima pa je bila prava živalska privlačnost," je povedal vir.

Deklica bo!
Čeprav je Judov predstavnik zatrdil, da bo prihajajoči naraščaj ostal skrit očem javnosti, je toliko zgovornejša bodoča mamica Samantha. Razkrila je, da bosta z igralcem oktobra povila deklico. Ameriška manekenka je med drugim še izdala, da sta z Judom punčko poimenovala Sophia. Kljub nenehnemu izpostavljanju javnosti pa bodoča starša želita, da njun naraščaj ostane del zasebnega življenja. "Samantha in Jude se nameravata v prihajajočih tednih posvetiti predvsem zdravju in razvoju otroka, zato moramo spoštovati njuno zasebnost," je pojasnil Samanthin predstavnik za tisk.

Mati samohranilka?
Jude naj bi otroka že priznal za svojega, poleg tega je obljubil, da bo bodoči mamici stal ob strani pred in po porodu, saj želi biti del Sophijinega življenja. A Samantha je bila pripravljena na najhujše; če Jude ne bi priznal očetovstva, bi deklico vzgajala sama. Njena mati Lea je izdala, da se je hčerka o nosečnosti zelo bala obvestiti Juda. "Zelo malo ljudi je vedelo za njuno razmerje. Do nedavnega je bila to dobro varovana skrivnost."

Nosečnost pa ni presenetila le Juda – močno šokirana je bila tudi Samantha, ki nima veliko izkušenj z moškimi. "Sam je precej nedolžna glede moških. Zelo je neizkušena, v preteklosti je imela zelo malo fantov," je izdal njen bližnji prijatelj. "Jude je eden prvih moških v njenem življenju, za katerega vemo." Podobno zgodbo je povedala tudi Samanthina nekdanja sošolka. "Vedno je veljala za lepo žensko, ki pa svojih čarov ni izkoriščala sebi v prid. Moške je vedno držala na razdalji."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.