Šport > Košarka
19 ogledov

Jure Zdovc ostaja trener U. Olimpije

Žurnal24 main
Po pričakovanjih bo Jure Zdovc še naprej vodil Union Olimpijo. Pri vodenju ekipe mu bosta v pomoč Miro Alilović in Andrej Žakelj. O igralskem kadru bo več znanega v prihodnjih dneh.
Veseli me, da smo našli skupni jezik in da nadaljujemo sodelovanje. Že smo se lotili prvih korakov in čaka nas težko delo s sestavo ekipe. Vsi skupaj bomo dali svoj maksimum, da s trdim delom in v mejah klubskih zmožnosti ustvarimo spodobno, borbeno ekipo.
Jure Zdovc

Upravni odbor kluba je Juretu Zdovcu zaupal vodenje članske ekipe za prihodnjo sezono, klub pa sestavlja tudi močan strokovni štab. Zdovcu bosta odslej pomagala Miro Alilović in Andrej Žakelj. Za kondicijo bo skrbel Goran Ostojić, fizioterapevt pa ostaja Sebastijan Ogris. Klub zapuščata Zoran Martič in Gašper Potočnik. Union Olimpijo pa sedaj, ko so razrešili vprašanje trenerja v naslednjih dneh in tednih čaka formiranje ekipe.

Direktor Uniona Olimpije Janez Rajgelj je ob tem dejal: "Upravni odbor kluba je potrdil nadaljevanje sodelovanja z Juretom Zdovcem, ki bo še naprej vodil člansko ekipo. Jureta veže pogodba s klubom do konca sezone 2010-2011. Veseli me, da lahko začnemo z delom in formiranjem ekipe, dobro pa je tudi, da ne glede na dane razmere sestavljamo močan in garaško usmerjen strokovni štab. Vse to je šele prvi korak, sedaj pa nas čaka ogromno dela. Seveda si želimo čim prej začeti s formiranjem ekipe in delom v dvorani, a z odločitvami ne bomo hiteli, saj ostaja v prvem planu zagotovitev obstoja kluba in stabilnost poslovanja."

Stari/novi trener Uniona Olimpije Zdovc ni skrival zadovoljstva: "Veseli me, da smo našli skupni jezik in da nadaljujemo sodelovanje. Že smo se lotili prvih korakov in čaka nas težko delo s sestavo ekipe. Vsi skupaj bomo dali svoj maksimum, da s trdim delom in v mejah klubskih zmožnosti ustvarimo spodobno, borbeno ekipo. Več v tem trenutku resnično ne morem napovedati. Res, da v tem trenutku nimamo niti jedra ekipe, a je na tržišču še vedno dovolj kvalitetnih igralcev, dosegljivih našim nekoliko skromnim zmožnostim, a hkrati sposobnih dati klubu tisto, kar ta hip potrebuje. Ob tej priložnosti bi se zahvalil tudi lanskim pomočnikom in sodelavcem, ki so nam stali ob strani in korektno opravljali svoje delo." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.