Šport > Košarka
44 ogledov

Jutranji šok za Zagrebčane

Veljko Mršić EPA
Trener zagrebške Cedevite se je odločil, da bo svoje košarkarje kaznoval za evroligaški poraz proti Unicaji iz Malage.

Cedevita je v tretjem krogu drugega dela najmočnejšega košarkarskega tekmovanja v Evropi v gosteh izgubila proti Unicaji s 67:90. Trener hrvaškega kluba Veljko Mršić je zato svojim varovancem pripravil presenečenje.

Košarkarji Cedevite so prvi trening po visokem porazu opravili v zgodnjih jutranjih urah.

''Dojeti morajo, da so prišli do meje, ki se je ne da več tolerirati. Napornih treningov so vajeni, bolj so občutljivi na zgodnje vstajanje. Huje bi jim bilo le v primeru, da bi jih udaril po žepu, a to nerad počnem,'' je povedal Mršić. 

Trening je trajal 24 minut, a dosegel želeni cilj. Košarkarji so bili pred vkrcanjem letala za Zagreb precej zaspani. ''Težko je vstati tako zgodaj. Nismo najbolj zadovoljni, vendar smo profesionalci in moramo narediti, kar se od nas zahteva,'' je povedal kapetan Miro Bilan.

''Kaj takšnega nisem doživel še nikoli, a tu me nič več ne more presenetiti,'' je dejal Henry Walker, ki je bil do nedavnega član ameriške ekipe Miami Heat. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.