Šport > Košarka
17 ogledov

Kaj je s tabo, Robinson?

Nate Robinson od prvega decembra le še sedi na klopi Knicksov. (Foto: AFP)
1/2
Žurnal24 main
Košarkar New York Knicks Nate Robinson je na veliko začudenje gledalcev zadel trojko. In kaj je tukaj tako čudnega? To, da je vrgel na svoj koš! Je šlo za lapsus ali provokacijo?

Verejtno ne bomo nikoli vedeli, kaj je na lokalnem derbiju lige NBA med New York Knicks in New Jersey Nets pičilo Nata Robinsona, ki je izza črte, ki označuje met za tri točke, zadel svoj koš. Dejanje bi lahko vplivalo na končni rezultat (98:91 v prid košarkarjev New Yorka) vendar je čas v prvi četrtini že iztekel, tako da koš ni bil priznan.

Čeprav je bil klasičen fadeaway met za tri točke vsekakor mojstrovina, pa se s tem seveda ni strinjal trener Mike D'Antonie, ki je igralci naložil nekaj krepkih besed. Ali bo Robinson kaznovan bo jasno kmalu, v tem trenutku pa je bolj zaskrbljujoče, kaj se z njim dogaja, saj je v lanski sezoni v povprečju dosegal 17,2 točke na tekmo, letos pa je zdrsnil na 6,2. Poleg tega pa še met na lasten koš. Kaj je s teboj, Nate?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.