Šport > Košarka
12 ogledov

Kako si je Slovenija priborila EP

Navijači bodo najverjetneje na zaključnem turnirju v Stožicah lahko spodbujali v Žurnal24 main
Vse o organizaciji EP v košarki v Sloveniji boste izvedeli v torek ob 15.00, ko bo gost Žurnalove klepetalnice Matej Avanzo! Predtem pa poglejte, kako je potekala slovenska predstavitev v Münchnu.

Vas o organizaciji EP 2013 zanima še kaj, česar v teh dneh še niste slišali ali prebrali v medijih? Vse odgovore boste dobili v torek ob 15. uri, ko bo gost spletne klepetalnice na zurnal24.si direktor slovenskih članskih reprezentanc in vodja marketinga pri KZS Matej Avanzo. Že danes lahko zastavite vprašanje (v komentarju) ali še bolje, pridružite se klepetu. Da bi lahko postavljali vprašanja, se morate registrirati (to storite tukaj). Vabljeni!

Če sta bila babica in dedek reprezentanta Jugoslavije, mama in oče reprezentanta Slovenije, s košarko pa se ukvarjata tudi dva sinova, potem bolj košarkarske družine v Sloveniji zagotovo ni. V filmu smo skozi oči družine Daneu predstavili "družinskost" tega športa v Sloveniji, ki jo dopolnjujejo tudi Bečirovići, Dragići, Lorbki, Murići ...

In še posnetek celotne predstavitve v Münchnu ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.