Šport > Košarka
96 ogledov

Kdo so najboljši evropski košarkarji?

Miloš Teodosić je Špancem po tisti fantastični trojki z devetih metrov na svetov
1/10
Žurnal24 main
V soboto zvečer so bili imenovani najboljši igralci iztekajoče se sezone v košarkarski Evroligi. MVP je postal Miloš Teodosić, Lorbek se je uvrstil v drugo peterko lige.

V soboto zvečer je Pariška mestna hiša gostila letno podelitev nagrad najboljšim košarkarjem Evrolige za sezono 2009/10. Za najbolj koristnega igralca je bil odlikovan srbski organizator grškega Olympiacosa Miloš Teodosić. V idealni peterki mu družbo delajo njegov soigralec Linas Kleiza, Barcelonin branilec Juan Carlos Navarro, član moskovskega CSKA-ja Viktor Hrjapa ter Partizanov center Aleks Marić.

Izbrana je bila tudi druga peterka lige, kamor se je uvrstil tudi Slovenec v vrstah Barcelone, Erazem Lorbek, poleg njega pa še Partizanov organizator igre Bo McCalebb, Ramunas Siskauskas iz CSKA-ja, Američan Josh Childress, ki brani barve Olympiacosa ter Tiago Splitter center španske Caje Laboral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.