Šport > Košarka
33 ogledov

Klobučar prekinil s Partizanom

Jaka Klobučar se v Beogradu ni znašel tako, kot bi si želel. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Jaka Klobučar je proti Ciboni v Ligi NLB odigral zadnjo tekmo za košarkarje Partizana, s katerim je prekinil pogodbo in se po pisanju srbskih medijev vrača v Union Olimpijo.
Dober fant je, odlično je delal na treningih, vendar pa smo se odločili za drugega košarkarja.
Vlada Jovanović

Jaka Klobučar Union Olimpiji ne bo smel pomagati na zaključnem turnirju Lige NLB, ki ga bodo v dvorani stožice gostili prav Ljubljančani, bo pa dobra okrepitev zeleno-belih za končnico državnega prvenstva.

"Prekinitev pogodbe s Klobučarjem je bila težka odločitev, ki sem jo sprejel skupaj z vodilnimi v klubu. O njem lahko povem le najboljše. Dober fant je, odlično je delal na treningih, vendar pa smo se odločili za drugega košarkarja," je odločitev pojasnil trener črno-belih Vlada Jovanović.

 Novomeščan v Partizanu ni blestel ravno najbolj. Že v pokalnem tekmovanju je imel status petega tujca za Gistom, Veselyjem, Jawaijem in Jerrelsom in si tekmovanje ogledal s tribune.

Olimpijo pa je zapustil Suad Šehović. Črnogorski krilni košarkar je Ljubljano prišel sredi avgusta, približno mesec dni kasneje pa si je na pripravah resneje poškodoval koleno. Na igrišče naj bi se vrnil aprila, doslej pa je tekme zmajev strastno spremljal skupaj s poškodovanimi, odpisanimi ali igralci, ki se niso uvrstili v ekipo. Pred kratkim je za zurnal24.si potrdil, da si želi ostati v Ljubljani, vendar očitno s klubom niso našli dogovora. Črnogorski reprezentant se tako vrača v sarajevsko Bosno, kjer je do lanskega prestopa nastopal od sezone 2005/06. V zadnji sezoni je dosegal v povprečju 13,7 točke, 5,4 skoka in 1,3 podaje na srečanje v ligi NLB.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.