Šport > Košarka
28 ogledov

Ko je v ekipi Čebular, Slovenija zmaga

Sandi Čebular (levo, v "gasilskem" obračunu z Gašperjem Vidmarjem) meni, da sele
1/2
Žurnal24 main
Pred Žurnalov mikrofon se je postavil branilec Sandi Čebular, ki išče svoj prostor pod slovenskim reprezentančnim soncem. V videu in članku preverite, zakaj njegova prisotnost izbrani vrsti prinaša srečo.

Kako se "razumete" s kitajsko hrano?
Riža ravno ne maram preveč, tako da upam, da bo na krožniku tudi kaj drugega. Enkrat sem že bil na Kitajskem, tedaj je bila hrana raznovrstna.

Kakšna so vaša pričakovanja pred turnirjem v Liudžovu?

Vsak nasprotnik bo kakovosten. Vsi bomo dobili priložnost. Upam, da bomo osvojili turnir, enkrat smo ga že. Gremo na polno.

S čim bo Sandi Čebular prepričal Memija Bečirovića?
Ne bi govoril o tem. Tisti, ki me spremljajo, vedo, česa sem sposoben. Tudi selektor to ve. Za mano je dobra sezona, a imam še veliko rezerv. Počasi si uigravamo z ekipo in v sistem. Mislim, da večjih težav ne bo in da bom na Kitajskem pokazal dobre igre.

Nekaj besed o prvih pripravljalnih tekmah?
Na prvi tekmi me ni bilo v postavi. Škoda, da smo izgubili, saj je bilo veliko gledalcev, ki so pripravili fenomenalno vzdušje. Na drugem srečanju sem dobil priložnost. Tekma je bila povsem drugačna. Že od prve minute smo z rotacijami narekovali tempo. Makedonci niso imeli možnosti za zmago.

Za zdaj statistika pravi, da ko je v postavi Sandi Čebular, Slovenija zmaguje!
To ste rekli vi … Bomo videli, kako bo v prihodnje.

Pred leti ste že bili član Uniona Olimpije. Bi lahko to znova postali v bližnji prihodnosti?
Hm, zanimivo vprašanje. Trenutno z njo nimam nobenih stikov, ni pokazala zanimanja. Imam nekaj stikov s tujimi klubi. Prihodnji teden bi moralo biti znanega več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.