Šport > Košarka
21 ogledov

Koga čakajo reprezentanti? Tebe!

Vojnović, Jagodnik, Zupan, Zoran Dragić, Smodiš, Maljković Saša Despot
Zoran Dragić, Goran Jagodnik, Matjaž Smodiš, Miha Zupan in selektor Božidar Maljković so glavni akterji videonapovednika akcije S tovornjakom na EuroBasket v Litvo - nagradne igre in navijaške dogodivščine, ki ju izbranima navijačema omogočata Pivovarna Laško in Pivovarna Union.

Video si lahko ogledate zgoraj. Prijave na mamljivo nagradno akcijo bodo potekale do 9. avgusta do 12. ure. Prijavnico in podrobnosti o akciji najdete na povezavi www.kzs.si/tovornjak, kjer lahko tudi spremljate aktualno dogajanje, oba navijača pa bosta tam objavljala svoje zapise, fotografije, videe in še kaj, kar bosta posnela na dolgi poti slovenskim ljubiteljem košarke in reprezentanci naproti. Video je režiral Goran Vojnović, nekdanji košarkar, ki ga slovenska javnost najbolje pozna po knjižni uspešnici Čefurji raus in filmski Piran Pirano.

Izberite svojo EX-YU tim nove generacije

Po zelo uspešni Facebook akciji najboljše peterke v zgodovini Slovenije, ki jo je Košarkarska zveza Slovenije (KZS) pripravila na uradni FB-strani oboževalcev evropskega prvenstva 2013 I feel basketball to pomlad, se na istem profilu zdaj pojavlja nova, zanimiva aplikacija, ki bo zajela področje nekdanje skupne države in bo dodatna aktivnost v pričakovanju na velik spektakel – Adecco pokal EX-YU 2011.

FB-fani boste v 18 dneh izbrali EX-YU reprezentanco nove generacije, torej ekipo, ki bo sestavljena iz košarkarjev vseh šestih ekip nekdanje Jugoslavije, tudi Slovenije, izbirali pa boste lahko med igralci, ki bodo nastopili na bližnjem dogodku v Stožicah. Poleg tega, da bo vsak košarkarski navdušenec lahko videl, kdo sestavlja to ekipo, pa se boste fani lahko pohvalili tudi vsak s svojo ekipo, komentirali, debatirali in izmenjavali mnenja.

FACEBOOK EX-YU TIM NOVE GENERACIJE bo KZS sporočila med finalno tekmo Adecco EX-YU pokala 2011 v Stožicah!

Akcija se začenja danes (sredo) z izbiro selektorja, nato pa vsake tri dni drugo igralno mesto – organizatorja igre, branilca, krilnega košarkarja, krilnega centra in centra, ob čemer naj poudarimo, da nihče ne bo ničesar zamudil, če se akciji ne bo pridružil takoj, saj bodo lahko vsi glas oddali tudi za nazaj. V EX-YU tim bo a koncu akcije uvrščenih 14 igralcev, selektor in njegov pomočnik.

Obiščite akcijo na www.facebook.com/ifeelbasket oziroma izberite svojo ekipo na neposredni povezavi tukaj!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.