Šport > Košarka
23935 ogledov

Grozljiva poškodba, košarkarji umikali poglede

Gordon Hayward Reševalni pas/Twitter
Košarkarji šokirani ob grozljivi poškodbi zvezdnika Boston Celtics.

Manj kot šest minut je trajala prva tekma ameriškega košarkarja Gordona Haywarda v dresu Boston Celtics, s katerimi je po sedmih sezonah pri Utah Jazz (2010-2017) poleti podpisal štiriletno pogodbo v vrednosti vrtoglavih 128 milijonov ameriških dolarjev. 

Nova sezona se je za 27-letnega krilnega košarkarja končala že po nekaj minutah, saj je pri neuspešnem poskusu alley-oopa grdo padel in utrpel zlom gležnja.

Gordon Hayward | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Hayward, ki je bil vidno pretresen, je v hudih bolečinah obležal na parketu, kjer so mu nudili prvo pomoč, medtem ko so drugi igralci v grozi umikali poglede.

Številni košarkarji na klopi domače ekipe Cleveland Cavaliers so se ob pogledu na poškodovano nogo le prijeli za glavo, nekateri so pobegnili s svojih mest.

"Velik udarec. To je del športa, vedno obstaja tveganje za poškodbo. Vsi sočustvujemo z njim," je povedal trener Bostona Brad Stevens. Nesrečenu Haywardu so spodbudne besede posredovali tudi številni drugi vidni člani lige NBA na čelu z zvezdnikom domače ekipe LeBronom Jamesom.

Haywarda čaka dolgotrajno okrevanje. Sezona je zanj bržkone končana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice