Šport > Košarka
0 ogledov

Koš za sedmico

Navijači v dvorani v Phoenixu imajo veliko razlogov za zabavo in dober zaslužek. Žurnal24 main
Si predstavljate, da pridete na tekmo, med polčasom stopite na parket pred 18 tisoč gledalci, zadenete koš s sredine igrišča in obogatite za skoraj 62 tisoč evrov? Samo v Ameriki.
 

Poglejte še

Nor navijač Bostona

To je bil sanjski konec tedna za Rhetta Browna . Navijač Phoenix Sunsov je kot po navadi prišel spodbujat svoj najljubši klub na tekmi proti Torontu . Užival je v predstavi, saj je klub Gorana Dragića nadigral Raptorse s kar 133:113. Ko je ob polčasu napočil najlepši trenutek večera, morda celo v njegovem življenju. Neki lokalni klub, ki se ukvarja z igrami na srečo, je že po tradiciji srečnemu navijaču ponudil možnost, da zasluži nekaj denarja. Za zadetek s črte prostih metov je nagrada znašala 777 ameriških dolarjev, met za tri točke je prinesel 7.777 dolarjev (62 tisoč evrov), pravo bogastvo pa je zagotavljal koš s sredine igrišča. In prav za ta met se je odločil srečni Rhett Brown.



Brown je stopil pred več kot 18 tisoč gledalcev, vzel žogo in v slogu košarkarjev iz druge polovice prejšnjega stoletja zadel v polno. Poglejte si ta met in navdušenje po njem, ki ga ni in ni bilo konec. Navijač Phoenixa je objemal vse po vrsti – maskoto Sunsov, moža, ki mu je izročil ček za 77.777 dolarjev, celo Brazilec Leandro Barbosa je bil takrat njegov najboljši prijatelj. Srečo je želel deliti tudi z redarjem, a si je premislil, ko je zagledal mrki izraz na njegovem obrazu. A veselja mu tistega večera vseeno ni mogel pokvariti nihče.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.