Šport > Košarka
4 ogledov

"Košarka se igra 40 oz. 45 minut"

slovenija španija prva tekma Stožice  dvorana navijači Žurnal24 main
V španskem taboru po koncu tekme niso preveč slavili. Šlo je seveda za pripravljalno tekmo, sta pa Jose Manuel Calderon in Jorge Garbajosa vzdušje v dvorani opisala za fantastično.

Mini intervju: Jose Manuel Calderon
Kako je bilo igrati v popolnoma novi areni?

Super košarkarska atmosfera, ki je očitno uživala v košarki. Obe ekipi sta bili odlični. Podaljšek, skratka spodobna tekma.

Lahko bi izgubili.
Čakali smo na svojo priložnost, nismo zmogli zmagati po rednem delu, toda v podaljšku smo tekmo obrnili v svoj prid. Oni niso zmogli zadeti in mi smo zmagali. Košarka se igra 40 oz. v tem primeru 45 minut.

Cilji na SP?
Mislim, da je to še en pomemben korak za nas. Težko je iti na zlato, to vemo. Zato pred SP v Turčiji potrebujemo takšne tekme, kot je bila ta danes. Moramo nadaljevati v tej smeri, smo na kakšnih 50 odstotkih naših sposobnosti. Tokrat smo pogrešali poškodovanega Navarra, vsi igralci so igrali veliko časa ...

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Mini intervju: Jorge Garbajosa
Dobra tekma, kajne?
Da, zelo prijetna tekma. Šlo je za dober boj med obema ekipama. Predvidevam, da so ljudje tukaj žalostni, toda fantastična tekma.

Kaj pa publika?
Ljudje so se zbrali že veliko časa pred tekmo in po pričakovanjih so bučno podpirali slovenske košarkarje. Bili so zelo ''fer''. Prisodil bi jim zelo visoko oceno!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.