Šport > Košarka
23 ogledov

Košarkar se je zaprl v hotelsko sobo

Roderick Bobbitt Youtube
Ameriški košarkar Roderick Bobbitt povzroča sive lave vodilnim možem košarkarskega kolektiva iz rojstnega kraja legendarnega Dražena Petrovića.

Košarkarki klub Šibenik je po manj kot mesecu dni prekinili sodelovanje z ameriškim organizatorjem igre Roderickom Bobbittom, ki je imel težave s prilagajanjem na življenje v severni Dalmaciji.
''Očitno ima težave s prilagajanjem. Najprej se je pritoževal, da mu stanovanje ne odgovarja, zato smo ga namestili v D-Resort Mandalina (hotel s petimi zvezdnicami, op. a.), zdaj pa se je zaprl v sobo in noče ven,'' je potožil predsednik kluba Ante Grbac in dodal, da bodo v primeru, če se situacija ne bo kmalu spremenila, primorani prekiniti dogovor.

Po poročanju spletnega portala Sibenik.in pa je Bobbitt že nekdanji košarkar hrvaškega kluba. Namesto njega so v ekipo pripeljali Tea Petanija. ''Obe informaciji sta točni. Bobbitt odhaja, Petani se vrača,'' je za omenjeni portal potrdil Grbac in dodal: ''Bobbitt je super fant, vendar zaradi osebnih razlogov ni mogel ostati.'' Za zdaj ni znano, kje bo kariero nadaljeval ameriški organizator igre.

 
Komentarjev 1
  • Papaja Popi 18:13 31.avgust 2016.

    Ameriški košarkar Roderick Bobbitt povzroča sive lave vodilnim možem.....Kje ste novinarji delali šolo, oziroma je niste delali.Naprej sploh ne morem brat..............