Šport > Košarka
22 ogledov

Košarkarji na zboru pred pripravami

Jaka Laković, Goran Jagodnik
1/19
Anže Petkovšek
Slovenski košarkarji so se pred odhodom v Kranjsko Goro na reprezentančne priprave v nedeljo zbrali pred stavbo KZS-ja. V galeriji si poglejte snidenje reprezentantov in trenerja Maljkovića. Zbor je sicer minil v senci odpovedi Erazma Lorbka.

Izpred Košarkarske zveze Slovenije se je na severozahod države podalo 12 kandidatov za dres slovenske reprezentance na EuroBasketu 2011, manjkali pa so Boštjan Nachbar, Samo Udrih, Matjaž Smodiš in Jaka Lakovič (je pa Lakovič fante prišel pozdraviti na Leskoškovo 12, v galeriji), ki jim je selektor Božidar Maljković namenil teden dni dodatnega odmora, med katerim bodo vadili po posebnem programu in pa Edo Murić ter Klemen Prepelič, ki bosta v torek odpotovala na evropsko prvenstvo mlajših članov v Bilbao.

"Začeli bomo z bazičnimi pripravami, torej vajami, ki so pomembne za košarko, potem pa bomo, ko bomo kompletni, začeli delati na ekipni taktiki. To ne bodo planinske priprave, ker za njih ni časa. Pripravljali se bomo kot univerzitetna ekipa, oziroma NBA moštvo. Tak način priprav sem že vodil in vedno sem imel dobre rezultate," je ob zboru povedal selektor Božidar Maljković. Reprezentanti imajo v nedeljo že sestanek in prvi trening.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.