Šport > Košarka
43 ogledov

Košarkarji v mični družbi, Boki operiran

košarkarska reprezentanca, Lakovič, Ožbolt, Dragić
1/16
KZS/www.alesfevzer.com
Ptujski konec je bil dejaven že v rimskih časih in nekaj tovrstnega vzdušja so okusili tudi slovenski košarkarji, ki so pozirali z mičnimi vestalkami (svečenice rimske boginje Veste) in rimskimi vojščaki.

"Gleženj očiščen! Kdaj je naslednja tekma???" je na svoj Facebook profil zapisal priljubljeni "Boki", ki ga čaka štiri- do šesttedenska rehabilitacija, zaradi katere bo moral, žal, izpustiti evropsko prvenstvo 2011. "Operacija je bila uspešna in tudi jaz se počutim dobro, če bo šlo vse po sreči, bom v soboto že doma, naslednji teden pa bi lahko začel z rehabilitacijo, ki bo trajala od štiri do šest tednov. Po pogovoru z zdravniki sem bil zadovoljen, saj so mi dejali, da so uspeli operirati poškodbo tako, kot so si zamislili," pa je dejal za kzs.si in dodal: "Pozdravljam vse fante, ki se trenutno potijo v Rogaški Slatini, in jim še enkrat želim dobre priprave in uspešno evropsko prvenstvo v Litvi. Držimo pesti vsi skupaj, da jim uspe!"

Operacija je trajala približno eno uro, opravila pa sta jo reprezentančni zdravnik dr. Slobodan Macura in dr. Matej Drobnič. "Odstranili smo osteofite in lezijo hrustanca na skočnici levega gležnja. Operacija je potekala brez kakršnihkoli zapletov in zdaj upamo na uspešno rehabilitacijo," je po posegu povedal dr. Macura.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.