Šport > Košarka
25 ogledov

Košarkarji že v Zmajevem mestu

1/18
Žurnal24 main
Prvi dan v Zmajevem mestu Liudžovu so se zeleno-beli že privadili na kitajski ritem in hrano, bili pa so tudi najbolj vestna reprezentanca, saj so opravili dva treninga.

Varovanci Memija Bečirovića so se tako temeljito pripravili na Iran, s katerim se bodo pomerili na prvi tekmi turnirja Borislava Stankovića, v sredo, 28. julija, ob 16.00 po lokalnem času (10.00 po slovenskem).

Še pred tekmo so morale vse ekipe opraviti nekaj standardnih obveznosti, tako sta novinarsko konferenco obiskala selektor Memi Bečirović in kapetan reprezentance na Kitajskem, Primož Brezec, vse štiri izbrane vrste (Iran, Avstralija, Kitajska in Slovenija) pa so sodelovale tudi na slovesnosti ob odprtju šestega turnirja Borislava Stankovića.

Košarkarska zveza Slovenije je od župana Liudžova v dar prejela maketo enega izmed mostov tega milijonskega mesta, Brezec pa je županu mesta na kitajskem jugu v imenu cele reprezentance podaril knjigo o Sloveniji ter zastavico KZS.

Reprezentanci se je iz Phoenixa pridružil tudi Goran Dragić, ki je poln energije opravil prvi trening s slovensko izbrano vrsto ter se že pridno učil akcij.

V posebni fotogaleriji si oglejte, kaj vse je prvi dan v Liudžovu počela slovenska izbrana vrsta ter kaj je videla na poti v dvorano in iz nje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.